Blauw

September 18th, 2010

Beste AirFrance-KLM,

Hartelijk dank voor de brief waarin ik welkom word geheten als deelnemer aan Flying Blue. Heel eerlijk gezegd verbaast het me zelf ook wel een beetje, want, ja, wanneer vlieg ik nou? In elk geval niet ‘Frequent’ maar toch.. nu ik alles bij elkaar optel toch vaker dan ik had verwacht.

Mijn allerallereerste vlucht, reeds, op 16 juni 2001, was er eentje met KLM… en meteen een long haul van Schiphol naar Johannesburg
in een prachtige Boeing 747-406.
Ook lang was de vlucht met Air France van 13 september 2006, Amsterdam – Cayenne, met hectische overstap in Parijs; met bagage en al in de pendelbus tussen Orly en Charles de Gaulle het Parijse spitsuur trotseren, hopend dat de aansluiting wordt gehaald. Bij deze nog mijn welgemeende excuses dat dat niet helemaal gelukt is, en ten gevolge hiervan de vlucht naar Cayenne wat vertraging opliep – plus mijn dank voor het feit dat ik toch nog welkom was aan boord.
27 april 2008 volgde een korte KLM-vlucht naar Madrid, en 15 juli 2009 was het jullie codeshare-partner ChinaSouthern die me hoog en droog naar Beijing bracht.

Ja, en nu er maar liefst 2 KLM-vluchten in de agenda staan – Miami in oktober, Madrid in maart – ben ik ergens toch wel blij dat ik voorafgaand aan het boeken van de langste van deze twee toch maar heb besloten een nummer te worden – bij jullie club voor mensen die meer dan incidenteel gebruikmaken van jullie diensten.
Jammer dat ik mezelf zolang heb voorgehouden dat ‘t voor iemand als ik geen nut zou hebben frequent flyer te worden. Volgens mij heb ik daardoor inmiddels al genoeg punten een leuk weekendje weg misgelopen. C’est la vie.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.