Kroegentocht

July 8th, 2010

Het is nog steeds niet zo mijn ding. Toch heb ik me de afgelopen avond laten verleiden deel te nemen aan een kroegentocht. Het is inmiddels 7 uur in de ochtend, en het lijkt me zinniger wakker te blijven tot het ontbijt klaar is dan nog een uurtje slaap te pakken. Argentijnse nachten zijn lang…

Ach, en op zich was het helemaal niet zo hele verkeerd. Eerst indrinken met een paar slices pizza en wat glazen van dat vreselijke waterige Quilmes. Daarna wederom naar een kroeg op Plaza Serrano, het zelfde plein als waar ik de eerste avond doorbracht met een groep Brazilianen. Die waren ook nu weer sterk in de meerderheid, trouwens.
Vervolgens nog een ander kroegje, en daarna naar de Kika. Men beweerde dat dat de hipste club van Buenos Aires is, maar dat betwijfel ik. Echt heel veel stelt het niet voor.
Bij Kika blijf ik denken aan de briljante film van Pedro Alomodróvar, en veel minder aan een rare tent met LED-discolampen en een DJ die maar 1 beat wist te mixen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.