Politieke kopstukken…

March 13th, 2010

Als er eentje gaat, gaan ze allemaal, lijkt het… In iets meer dan een week tijd houden Agnes, Camiel en Wouter er onverwacht om persoonlijke redenen mee op en overlijdt de man die min of meer eigenhandig een progressief liberale partij uit de grond stampte. Stuk voor stuk ‘hoge bomen’ die, ongeacht of je het met hen eens bent of niet, jarenlang op het hoogste niveau hun ziel en zaligheid hebben gelegd in datgene waar ze voor stonden en in geloofden. Best wel bewonderenswaardig.
Doordat persoonlijk nieuws altijd al het andere overschaduwt, zou je haast vergeten dat niet zo lang geleden nog veel meer is gebeurd, de afgelopen tijd. Meer nog dan alleen het nieuws dat het Ministerie van LNV in alle stilte de gratis downloadbare .pdf van Gerda Magazine offline heeft gehaald, na een boel onnodige commotie.

Volgens de Volkskrant zijn Eurlings en Bos Vaandeldragers van een nieuwe Emancipatiegolf. Een generatie heren is opgestaan die niet meer geboden hoeft te worden opzij te gaan. Ik voorzie een markt voor een nieuw tijdschrift… “Ik ga al”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.