Daarom heet het grondspeculatie…

May 16th, 2009

Vanavdn bij Kassa een item over de welbekende kleurige folders waarin de ‘unieke kans’ een stukje grond te kopen ergens waar misschien ooit gebouwd gaat worden en een ‘enorme waardstijging in het vooruitzicht’ ligt. Maar al te vaak blijkt op een dergelijke plaats nooit een nieuwe wijk of industrieterrein te komen, en blijft die min of meer beloofde waardestijging van de grond uit. Daarom heet het ook grondspeculatie. Als je bij roulette al je fiches op zwart zet is er ook een kans dat dat anders afloopt dan gehoopt.

One Response to “Daarom heet het grondspeculatie…”

  1. Mrieke Says:

    duh, wie daar in trapt! tjongejonge. maar levert weer mooie tv voor de domme medemens op. en dat is wat waard!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.