Telefoonterreur

May 14th, 2009

Vandaag laad ik de telefoon buiten gehoorsafstand op. Gisteren lag ie op m’n slaapkamer, omdat ik een telefoontje verwachtte dat niet kwam. Wel werd ik tot tweemaal toe wakkergebeld. Het ene telefoontje had net zo makkelijk, misschien zelfs beter per e-mail afgehandeld kunnen worden, de andere was een gevalletje telefoonterreur ven een of andere schriftelijke opleider die een gratis proefles aanbood ofzo. Ik was niet wakker genoeg, en ook niet echt geïnteresseerd. Was ik dat wel geweest, dan was alleen al het gegeven dat die lui zich bezondigen aan telefonische colportage voldoende geweest me op andere gedachten te brengen. Als zij het nodig vinden hardwerkende burgers uit bed te bellen of tijdens het eten lastig te vallen, vind ik het nodig niets bij hen te kopen.

2 Responses to “Telefoonterreur”

 1. Mrieke Says:

  Dit was op je mobiel? Hoe komen ze toch aan een unlisted nummer, zoals een mobiel? Klere bedrijven! Hoe laat sliep je dan, oftewel: hoel aat belden die motherfuckers?
  Als ik ergens echt pissed van word, is dit het wel. Het is je reinste privacy-schending. Maar goed dat er een nummermelder op elke mobiel zit. Onbekende nummers neem ik ‘s avonds niet op. Scheelt een hoop!
  succes met de telefoonterreur!

 2. Christiaan Says:

  Het was overdag, iets na de middag. Een moment dat mensen met een dayjob berken, en mensen die nachtdienst hebben nog slapen. Geen moment om te bellen.
  Mijn mobiele nummer staat gewoon in de telefoongids. Niet handig, maar helemaal mijn eigen schuld.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.