Bierflesje

May 8th, 2009

Als het op pilsener aankomt, heb ik een voorkeur voor Grolsch, maar er zijn ook Belgische, Duitse en Tsjechische pilseners waar je me een plezier mee kunt doen. Jupiler, Warsteiner, Veltins, Budweiser Budvar
Het bier van de grootste en bekendste brouwerij van Nederland is niet mijn eerste keus, maar ze doen wel leuke dingen. De inloopkast-reclame is best grappig en ooit wil ik hun winkel en toeristenattractie in Amsterdam bezoeken. Nu heeft Heineken een wel heel leuke actie, waarbij je zelf de opdruk voor een flesje kunt ontwerpen en bestellen. Goed, 20 euro voor 6 flesjes bier is een smak geld, en er was al een Beierse brouwerij die dankzij printing on demand flesjes bier met gepersonaliseerde etiketjes leverde, maar het is wel leuk als cadeautje oid :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.