De duurste update sinds tijden

March 25th, 2009

Ik heb nog precies 5 minuten om dit bericht te typen. Ik zit op het vliegveld van Stansted, voor een goedkope vlucht naar Madrid, maar internetten kost hier, schrik niet, 1 pond per tien minuten!
Daar verdienen ze dus op…
Ondertussen gaat het hier wel okee.
Vanmorgen nog snel verplichte dingetjes gedaan, als een bezoek aan de Tower of London en een boottochtje over de Thames. Daarna een handvol boeken aangeschaft, voor mezelf en voor anderen, en daarna dus richting vliegveld.
uiteindelijk bleek ik met het kaartje dat geldig was voor de eenentwintigste wel aan boord van de trein te mogen, al werd ik eerst van het kastje naar de muur gestuurd. Al die formaliteiten hier… echt, nergens zoveel veiligheidscamera’s per vierkante meter gezien als in Londen. Stadslucht maakt vrij, zeggen ze dan… terwijl je meer in de gaten gehouden wordt dan in welk willekeurig roddeldorp ook (en over die lucht… daar gaan je ogen van prikken)
Toch wel degelijk genoten :)
okee. Ik stop. Over 30 seconden is m’n pond verdampt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.