Dingen

April 20th, 2008

Jazeker, ik ben er nog, en er is ‘t een en ander gaande. Ik heb een andere standplaats qua werk, letterlijk onder de rook van Amsterdam. Dat betekent dat ik door de week in een bed & breakfast slaap totdat ik een beter alternatief heb. Aan het eind van mijn geld hou ik dus een beetje maand over, maar ‘t is beter dan elke dag achter ‘t stuur krachttermen bezigen in de file.
Da’s ook nieuw, namelijk… vroeger verplaatste ik me op rustige momenten, maar ik werk ineens (altijd!) overdag en slaap ‘s nachts. Best wennen, maar ‘t heeft ook wel z’n charme.

One Response to “Dingen”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » Leven, werk en aanverwante artikelen Says:

    […] bekend, ben ik in een andere hoek van ‘t land gaan werken. Had had niet veel gescheeld of ‘t […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.