Het kan nog net…

January 6th, 2008

Wederom laat, maar ik wil iedereen nog heel graag het allerbeste voor 2008 toewensen.
Voor mij is 2008 leuk begonnen, maar er kan nog vanalles veranderen. Ik begin bijvoorbeeld morgen weer te werken, of, beter gezegd, ik begin met een nieuwjaarsreceptie… maar daarna is het toch echt weer uit met de pret.

De eerste week van hiet nieuwe jaar zit er alweer bijna op, wat maar al te vaak betekent dat degegen die met de jaarwisseling zijn begonnen met Sonja Bakker of zijn gestopt met roken het nu toch een beetje moeilijk gaan krijgen. Voor die laatsten plaats ik hieronder een puur commerciele oproep. Hoewel.. miljonair zal ik er niet door worden, maar daar gaat het niet om. Ik wil gewoon dat jij stopt met die gore stinkstokken die niet alleen slecht zijn voor je portemonnee, maar ook nog eens je eigen gezondheid, kleding, auto, woning en smaakbeleving verpesten. Geloof me, hoe lekker je die dure rotpeuk nu ook mag vinden, eten is 100 keer zo fijn.
Stoppen met roken

One Response to “Het kan nog net…”

  1. jelmer Says:

    Respect

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.