Proost!

January 25th, 2007

Dennis en Ilse nemen er nog een

Gisteren namen Dennis van der Geest en Ilse de lange symbolisch als eerste een nieuw kratje Grolschjes met nieuwe, groene statiegeldflesjes in ontvangst. Zij worden door een groot deel van de bevolking gezien als de ideale persoon om een keer een biertje mee te drinken.
Het frappante is alleen; ik heb al (een kunststof model van) zo’n flesje gezien, en zelfs in de hand gehad. Er werd zelfs op gewezen dat de nieuwe vorm, met afgeplatte vlakken aan de zijkant, het flesje niet alleen een stuk eleganter voorkomen gaf, maar er ook voor zorgt dat een liggend flesje niet meer weg kan rollen. Ook het nieuwe krat heb ik die middag gezien, en dat was toch zeker al wel een jaar of twee geleden.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.