Meer werk

November 5th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Zonder al te veel een vacaturebank te willen worden roep ik toch even dat ze bij CNV Jongeren ook nog op zoek zijn naar bestuursleden, een stagiair marketing en communicatie en iemand die Frans spreekt en het niet erg vindt een half jaar tot een jaar in Senegal te werken.

Gaat je voorkeur meer uit naar een betaalde baan, en niet naar iets dat alleen maar leuk is en goed op je CV staat, en heb je een (technische) opleiding op MBO, HBO of universitair niveau, mail me je CV en ik regel een sollicitatiegesprek voor je. Beloofd.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.