De patatgeneratie….

July 5th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Okee, het heeft geen nieuwswaarde nu nog krantenpagina’s uit 2004 te scannen, maar toch… het zal je maar gebeuren, als Juliana zijnde, dat je overlijdensbericht geplaatst wordt naast die van patatkoning Harrison McCain..

Pagina uit IHT
Klik voor een vergroting
(674 kb)

One Response to “De patatgeneratie….”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » Fijn krantje Says:

    […] krant waar ik een tijdje op geabonneerd ben geweest; de International Herald Tribune. Die van dat artikel over Juliana. Een Engelstalige krant, met hoofdredactie in Parijs, gedrukt in Belgie (’for early morning […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.