Weer thuis

April 5th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Jazeker, ik ben weer terug. De laatste etappe verliep niet bepaald gladjes, want, net als bij m’n terugtocht uit Madrid vond de Franse luchtverkeersleiding het nodig te gaan staken. Eidresultaat; de vlucht van Tripoli naar Londen vertraagde dusdanig dat ik de nacht (als je die paar uurtjes nacht mag noemen) door heb moeten brengen in een hotel in Heathrow.
Ja, en de nacht ervoor was ook al niet al te lang. Dat krijg je als je ‘t wat later maakt met zoete thee en een waterpijpje, terwijl je de volgende ochtend nog wilt zweten in een hamam. En dat ik in het internationale luchtruim voor het eerst in drie weken weer een echt wijntje mocht drinken heeft vast ook niet zoveel goed gedaan :P
Ik heb veel te veel foto’s gemaakt. Ooit plaats ik de boeiendste daarvan op de gallery. Ooit. Als ik zin heb. Inshallah.

3 Responses to “Weer thuis”

 1. Arnaud Says:

  Hoi Chris,

  ik hoop dat een nachtje slaap je evenveel goed heeft gedaan als mij….

  Ik heb hier alvast wat tinyurl-linksjes voor je met drie foto\’s en een combinatie van de verschillende sluitertijden (zeker niet de laatste versie… :D)

  Ik stuur in de loop van de ochtend de adreslijst even door, ik moet nog even checken of er spelfouten in staan….

  Tot mails!

  Groeten,

  Arnaud

  [img]http://i2.tinypic.com/t5gobq.jpg[/img]

  [img]http://i2.tinypic.com/t5gody.jpg[/img]

  [img]http://i2.tinypic.com/t5goj7.jpg[/img]

  en de voorlopige combinatie:

  [img]http://i2.tinypic.com/t5h8ub.jpg[/img]

 2. Christiaan Says:

  Die nacht slaap heeft zeker geholpen, al was die onverbiddelijke wekker om 4 uur vanmorgen niet lief (en die uitnodiging voor een vervolg-inventarisatiegesprek morgenochtend had ook best even mogen wachten)
  Maar goed, de eerste werkdag zit erop. De ratrace is weer begonnen.
  Wat ben je trouwens snel met de adressenlijst en foto\’s! Hulde!

 3. Suuz Says:

  tof om je verhaal te lezen en de foto\’s van libie te zien! lijkt me erg bijzonder om in dat land de eclipse te zien! ik ben zo blij dat het in turkije ook goed weer was…een onvergetelijke ervaring en bizar mooi!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.