Heldere hemel

March 30th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Hier een korte update vanuit een internetcafe in Albaida. Het internet is hier traag, m’n mail onbereikbaar (volgens Netkeeper is er daar iets wat niet voor mijn ogen bestemd is) maar ik leef nog, en heb het naar m’n zin. De zonsverduistering was prima te zien vanuit de woestijn. Wel schokkend om te zien dat de locals ons, toeristen, boeiender vonden dan het natuurfenomeen om hen heen. Onze groep is behoorlijk vaak gefotografeerd, en haalde zelfs het lokale TV-journaal. Grappig, want ik heb hier wel boeiender lui in het wild gezien (zoals voormalig ISS-bewoner Andre Kuipers en NASA-goeroe Fred Espenak)Niet dat de TV hier zo heel boeiend is… videoclips hier lijken een beetje op wat je in Europa in de jaren 90 zag, inclusief wulpse dames die in witte kleding gaan douchen (maar dan wel meerdere lagen katoen over elkaar, zodat je niets ziet) andere zenders schotelen je in het Arabisch ondertitelde Amerikaanse films en series voor, en de rest is onverstaanbaar en/of onleesbaar.

4 Responses to “Heldere hemel”

 1. Inge Says:

  Hee Christiaan, stom toevallig dat ik nu even kijk of er misschien toevallig iets op je log staat. Fijn dat de verduistering goed te zien was! We waren benieuwd hoe het met je ging! Groeten uit het verre Nederland. Inge

 2. mam Says:

  Hallo christiaan, blij iets van je te horen. We hebbn bijna elke gekeken of er iets geschreven was op je log. Fijne dagen nog en tot ziens. Mam.

 3. moniek Says:

  ooo, wat stoer!

  hoop dat je een geweldige vakantie hebt daar en geniet ervan!

  liefs
  moniek

 4. Krizzz.nl » Blog Archive » Haifa Says:

  […] 30 maart had ik het al over Arabische videoclips met wulpse dames die in witte kleding gaan douchen. Het clipje dat ik op het moment van schrijven in gedachten had, blijkt die van het nummer ‘Ana Haifa’ van de (hoe kan het ook anders) Libanese zangeres Haifa Wehbe. Ze heeft een sponsorcontract met Pepsi, een eigen lijn juwelen, een duet gezongen met Shaggy en in een real-life soap gespeeld.. en toch vind ik haar persoonlijk geen briljante zangeres. […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.