Kleppendekselrace

January 10th, 2006

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Kijk, je hebt hobbies en Hobbies… en vandaag trof ik een Belg met een hobby. Niet alleen heeft hij 3 antieke auto’s en een motorfiest uit 1953, hij heeft dus ook iets met kleppendekselracing. Een sport waarbij de kleppendeksel van een overleden auto wordt voorzien van wieltjes. De wagentjes worden ‘gestart’ door ze van een helling naar beneden te laten tollen. Onderaan de helling volg een horizontaal stuk van iets meer den 6 meter, en, zoals zo vaak, is het wagentje dat als eerste de finish passeert de winnaar. Echt, ze bedenken wat tegenwoordig…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.