Feestje in Turkije :)

December 10th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Het is dat ik al een woestijntocht geboekt heb, anders zou ik nu heel, heel sterk in de verleiding komen de eerstvolgende totale zonsverduistering te gaan bekijken vanaf een festivalterrein in Turkije.
Van 27 maart tot 2 april wordt in de buurt van Antalya namelijk het Soulclipse-festival gehouden. Een hele week lang kamperen, muziek, lekker weer en het meest fenomenale natuurverschijnsel dat ik me maar voor kan stellen.
Ik zou ‘t daar makkelijk een weekje vol kunnen houden, zelfs al is psi-trance niet echt m’n favoriete genre. Maar ja, zoals ik al zei… maart volgend jaar zit ik als ‘t goed is in de Sahara.

Toch, dit festival klinkt zo leuk dat ik wel effe ga proberen mensen zover te krijgen dat ze er op z’n minst over na gaan denken die kant op te gaan. Ik bedoel; 7 dagen feest, 4 minuten totaal verduisterde zon, en dat allemaal relatief dichtbij en best wel binnenkort.
Er komen ook letterlijk mensen van over de hele wereld op af… webgrrl komt er bijvoorbeeld helemaal voor vanuit Melbourne, en nu al bereidt ze zichzelf en anderen op dit feest voor op haar weblog From Tent to Turkey. Muziek verbroedert.

Kom op… Nu heb je nog de tijd om een weekje spijbelen in te plannen of vrij te vragen, en nu zijn de kaartjes nog goedkoop… tot 15 december kosten ze 95 euro in de voorverkoop (voor een hele week! Da’s een koopje! Ik baal echt da’k niet kan…) maar die prijs wordt de komende tijd stapsgewijs verhoogd tot maar liefst 180 euro per kaartje.
Als je niet alleen durft, mail dan, goeie kans dat ik je een stukje op weg kan helpen of wellicht zelfs voor kan stellen aan iemand die wel gaat.. misschien kun je wel carpoolen :P ‘t Is maar drie dagen rijden.
Hou er alleen rekening mee dat, als je uiteindelijk temidden van een enthousiaste groep mensen verbijsterd naar de lucht kijkt, er nog maar een gedachte door je hoofd spookt… ‘Wanneer is de volgende?’

Soulclipse

One Response to “Feestje in Turkije :)”

  1. Kinderkleding Says:

    Leuke tijd gehad. Welke plekken raad je me aan om naar toe te gaan?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.