Metrokoffer

November 11th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Eigenlijk volg ik digg niet zo, maar m’n broertje wel, en hij wees me op een postje waarin aandacht was voor een kunstprojekt van de Universität der Künste Berlin, waarbij een koffer, met daarin een mac-mini, een beamer en een accu, wordt gebruikt om virtuele werelden op de muur van de metrotunnel te projecteren.
Mooi gezicht, om naast de metro vissen te zien zwemmen, maar toch.. ik zou voor geen goud in een metrowagon stappen, als ik net had gezien dat iemand op het perron een attachekoffertje met zuignappen aan de buitenkant van de wagon had geplakt, zonder zelf in te stappen.

Anyway; een filmpje van dit toch wel gedurfde projekt vind je hier.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.