Madrid 2005

October 4th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Jeej.. dit was een mooie. Geen wolkje aan de lucht, veel enthousiaste, geinteresseerde mensen overal, en ja, ook de zonsverduistering zelf was erg spectaculair.
Heerlijk om te zien hoe een klein parkje buiten het centrum van de stad toch kan veranderen in een bruisend volkspark… een grote stad is wat dat betreft een leukere plek om te kijken dan de een of andere afgelegen lokatie. Dit leeft veel meer.
Ik heb trouwens niet best geslapen. Niet van de zenuwen, maar meer omdat iemand anders op de kamer (die ook nog eens z’n wekker op 6 uur had staan) een bed had die enorm begon te kraken zodra ie zich omdraaide of zelfs maar bewoog. Niet de bedoeling.
Geeft ook niks. Ik heb ‘t gezien, morgen ga ik weer naar huis, en dan laat ik alle loerende verleidingen van de grote stad ook weer achter me.
M’n tweede ringvormige zonsverduistering van 2005… op naar de totaliteit van 2006?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.