De wet van Murphy

October 1st, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Alle ongeschreven wetten blijken te kloppen. De kortste rij duurt het langste, welk perron van de metro je ook pakt, de eerste keer sta je op de verkeerde (en al heb je eindelijk de goeie, dan nog duurt het een eeuwigheid voor je bent waar je wilt zijn), de jeugdherberg die je in gedachten had blijkt vol, en SanDisk verpakt zn SD-kaartjes op zon manier dat al je vingers ervan gaan bloeden.
Het goede nieuws is; ik ben in Madrid. Buiten is het een heerlijke zwoele avond, en ik ben zojuist uit eten geweest voor slechts 6 euro per persoon (en das inklusief drinken!)
Iets zegt me dat ik me hier de komende dagen wel ga vermaken :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.