Spaanse webcasts

September 30th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Nog een paar uurtjes en ik verdwijn voor een paar dagen naar het (hopelijk) zonnige Spanje.
Gisteravond heb ik al ingecheckt en een stoel uitgekozen, m’n bagage is ingepakt.. het enige dat ik nog niet heb is een slaapplek voor vannacht. (Kun je ‘t voorstellen, na een uitlating als ‘Pfff.. voor ik hier nog een keer kom wil ik eerst een beetje Spaans kunnen‘… ik niet)

Natuurlijk is deze zonsverduistering ook op internet te bekijken. De Japanners zijn erbij, de webcam Madrid Skyline besteedt er aandacht aan, en er is een clubje vanuit de University of North Dakota die zal gaan webcasten en een weblogje bijhoudt.
Leuk om te lezen hoe die lui zich helemaal kunnen verbazen over dat er ‘zomaar’ een Russische Antonov op kan stijgen vanaf Schiphol en over Smartjes in het straatbeeld van Madrid (‘I bet they get great gas mileage!‘)

Als je nog ergens een lasbril of een stuk mylar-folie in de kast hebt liggen kun je aanstaande maandag trouwens beter buiten gaan staan met dat ding voor je snufferd. Net na de middag is hier aanstaande maandag namelijk ook een heel stuk zon verdwenen.

Wie meer wil weten over deze zonsverduistering en veilig kijken kan ik alleen maar zeggen; kijk eens op AstroStart.nl.

One Response to “Spaanse webcasts”

  1. Inge Says:

    Ha broertje; uit het winderige, koude en soms natte Nederland wensen we je viel spass 8) in Madrid! Groetjes van je zusje, zwager, neeffie en nichtje.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.