Het beginthier

September 5th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Ehm.. ik voel me een beetje verplicht weer iets positiefs te zeggen over weblogs.beginthier.nl. Waarom? Nou, ze proberen een soort barter-deal te sluiten. Een linkje voor een linkje, zeg maar.
Helaas heb ik nog geen linkpagina hier. Om aan de ‘eis’ te voldoen heb ik destijds hun pagina kort genoemd… en ja, dat bleek voldoende om vlot en vriendelijk toegevoegd te worden aan de hiervoor genoemde pagina.
Super. Echt een enorm contrast in vergelijking met die startpagina-dochter. Die laat gewoon niks meer van zich horen.
Misschien had ik steekpenningen aan moeten bieden? Ik heb ooit een startpagina-beheerder een linksuggestie gemaild, en kreeg doodleuk als antwoord terug dat ze 50 euro per kwartaal willen hebben voor elke geplaatste link. Hmmm.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.