Madrid

August 14th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Na de aankondiging dat ik zeker van plan ben naar Madrid te gaan voor de ringvormige ringvormige zonsverduistering, kan ik inmiddels iets meer melden.
Ik heb vandaag namelijk een vlucht gegoekt van Amsterdam naar Madrid, voor de periode tussen 30 september en 4 oktober. Niet eens duur, ondanks het late boeken (hoewel… ik heb in ‘t verleden wel eens een dag voor vertrek nog een vlucht geboekt, bevestigd en betaald).
Accomodatie heb ik nog niet, maar dat komt tzt nog wel.

One Response to “Madrid”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » Harvest moon Says:

    […] Zonet liep ik buiten te sjouwen, en werd gewoon getrakteerd op een prachtige sterrenhemel, vriendelijke slierten nevel boven de velden, en een schitterende bijna volle maan, die zo op het eerste gezicht witter, voller en helderder is dan anders. Je kunt ‘m bijna voelen. Ondanks dat het niet warm is, is het toch lekker nu buiten te zijn. Het eerste dat ik me dan ook afvroeg was; is dit hem nou? Is dit wat ze noemen de harvest moon? De extra heldere volle maan, die het begin van de herfst aankondigt, en eeuwenlang is gebruikt om de hele nacht wakker te blijven terwijl de oogst werd binnengehaald? Hoe dan ook; het is wel weer de laatste volle maan voor de maan weer voor de zon langskruipt. Nog maar twee weekjes […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.