Oudejaarsavond

August 3rd, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Apart, eigenlijk. Vanavond wordt oudejaarsavond gevierd bij Walibi. Langs het laantje tussen de ingang en het reuzenrad staan kraampjes waar je oliebollen en champagne kunt krijgen, voor seizoenkaarthouders en genodigden was er een buffet bij Alfredo (heerlijke slades, gefrituurde aardappelpartjes, ijs en meer van dat moois) en over een paar minuten begint het aftellen, en zal er achter ‘t reuzenrad donders indrukwekkend vuurwerk te zien zijn. Toch begon ‘t al behoorlijk rustige te worden in ‘t park toen ik rond tien uur vanavond naar huis ging.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.