Uit!

July 31st, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Pottertje
Leuk boek. Komt wat traag op gang. De eerste 200 bladzijdes krijg je een boel puzzelstukjes toegeworpen, die de volgende 200 bladzijdes veel te langzaam op hun plaats vallen, en de laatste 200 pagina’s zijn een dolle achtbaanrit vol humor en (vooral de laatste 50 bladzijden) drama.
Best een slapeloze nacht waard.

2 Responses to “Uit!”

  1. Gwenno Says:

    Hahaha,:) Wat dacht je, ik moet hem nu maar eens echt uithebben voordat de nederlandse uit is en Gwen me alweer heeft ingehaald? Grr, ik ben stiekem toch wel jaloers hoor!

  2. Christiaan Says:

    Ja, Gwen, dat was inderdaad een van de belangrijkste redenen. Samen met dat ik al een aantal nogal cruciale dingen te horen had gekregen over \’t verloop van verhaal die ik liever nog niet had geweten (wou em uithebben voor er nog meer werd verraden) en dan was er ook nog iemand die beweerde veeeel verder in te boek te zijn zodat ik dr nooooit meer in zou halen.. ja, sorry hoor, maar dat laat ik me natuurlijk niet zeggen. Dan vind zelfs ik manieren om zonder tussendoor afgeleid te worden veel pagina\’s weg te kanen 8)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.