Statistieken

July 31st, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Natuurlijk zal ik tegen iedereen beweren dat pageviews en unique visitors me koud laten. Dat ik alleen af en toe m’n statistieken nakijk om te zien wat voor absurde zoektermen ‘ze’ nu weer hebben gebruikt om hier terecht te komen. Natuurlijk weet ik dat de belangrijkste reden dat er een paar maanden geleden een dalende lijn is ingezet, wat betreft het aantal bezoekers op krizzz.nl, vooral komt doordat Googlebot en de MSN-bot nu wat efficiënter indexeren dan ze ooit deden… maar toch; om de een of andere reden vond ik het nodig krizzz.nl door te sturen naar de beheerders van weblog-efghijkl.pagina.nl, weblogs.beginthier.nl en weblogkaart.com.
Hoe meer zielen hoe meer vreugd, is ‘t toch?

One Response to “Statistieken”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » Het beginthier Says:

    […] zeg maar. Helaas heb ik nog geen linkpagina hier. Om aan de ‘eis’ te voldoen heb ik destijds hun pagina kort genoemd… en ja, dat bleek voldoende om vlot en vriendelijk toegevoegd te […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.