Star Wars

May 19th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Als je de eerste twee delen van de trilogie al gezien hebt kun je er bijna niet onderuit the Revenge of the Sith te kijken. Is dus ook gebeurd. Leuke film, mooie zwaardscenes, maar op sommige momenten ziet het er allemaal wel heel erg nep uit, en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er iemand zo naief is als Anakin Skywalker zich liep te gedragen in deze film. Zo overduidelijk iemand die, gedreven door een drang naar macht en rijkdom, precies datgene doet wat ie eigenlijk niet wil doen. Tsja.
Met recht een wereldfilm, trouwens. Als ik de aftiteling mag geloven, is deze film opgenomen in Italie, Tunesie, Zwitserland, Engeland, Thailand en China, en zijn ze met geluid aan het stoeien geweest in Australie, Nieuw Zeeland, Bermuda en Barbados. Herken je echt helemaal niks van bij ‘t kijken :)

Nu wordt het toch eens tijd dat ik die oude Star Wars trilogie uit de jaren 70 eens ga bekijken, en natuurlijk de tekenfilmserie Clone Wars. Da’s tenslotte de serie waarin General Grievious voor het eerst opduikt, en waarin Palpatine al flink raar begint te doen. Vult gaten die in de films blijven liggen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.