Elf Fantasy Fair 2005

April 25th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Zo af en toe is het best prettig je terug te trekken in een wereld vol trollen, elfjes, draken en prinsesjes. Gelukkig is er dan de Elf Fantasy Fair, op het geweldige terrein rondom kasteel De Haar.
Markt waar je de bizarste stukken kleding, zwaarden, flessen mede, foute CD’s en vreemde attributen kunt kopen, lezingen en muziek van acts met namen als Damsa na nóg en Faun.
Beetje raar dat het wel heel rustig was bij de lezing die Boris Vallejo en Julie Bell gaven. Het lijkt erop dat dit duo beter is in schilderen dan in het vullen van feesttenten.
Mjah.. eigenlijk heb ik me de afgelopen dag wel vermaakt, en ik zal me ook de komende tijd nog wel vermaken, want ik heb een DVD’tje aangeschaft met live-beelden van allerlei bandjes die ik heel stiekem best leuk vind.

En hier word ik aangevallen door een vreemd wezen

Alleen jammer van de nogal valse start van deze dag. Carpoolen is helemaal niet zo leuk als een auto ineens zoveel lawaai begint te maken dat je besluit de vluchtstrook op te zoeken. Dat er kort daarna rokende metalen delen vanonder de motorkap op de weg kletterden maakt ‘t er ook niet prettiger op. Naar het station gesleept worden door iemand van de Wegenwacht is niet iets waar ik altijd al van heb gedroomd.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.