Manhattan

April 15th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Eigenlijk is het hier best leuk. Vanmorgen een beetje door het Central Park gelopen, later op de dag op de Empire State Building gestaan, de nieuwe CD van Garbage gekocht, met de veerboot naar Staten Island geweest (en terug), de effektenbeurs bekeken, de hond van een mevrouw geaaid en meer van dat leuks. Voor 7 dollar kun je een hele dag onbeperkt met de metro, en da’s handig.
Het viel zelfs wel mee met de kou. Op de momenten dat de zon scheen was het zelfs best lekker.
Wat ik wel bizar vond was het stelletje dat graag arm in arm op de foto wou bij de bouwput die beter bekend is als Ground Zero. De rare, kale vlakte, met veel nog steeds niet helemaal herstelde hoge gebouwen op de achtergrond, waar ooit het WTC stond.

Mijn indruk van Manhattan tot nu toe; een schone, prettige stad met veel modebewuste, ruimdenkende mensen. Het weer is hier niet ideaal, en alles is veel te duur, maar voor de rest is ‘t hier best okee.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.