Gisteren

April 14th, 2005

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Gistermiddag liep ik nog door een oerwoud, waar je de apen van boom naar boom zag springen, liep ik over een stenen pad dat 400 jaar geleden door indianen was aangelegd en werd ik letterlijk lekgeprikt door de muggen.
Gisteravond zat ik om deze tijd nog buiten in T-shirt, de afgelopen nacht sliep ik onder een dun laken, en nu zit ik in een koud (maar sunny) New York. Zelfs met een sweatshirt en een jas aan is het hier nog koud :(

Het prijsverschil is ook opvallend; at ik gisteravond nog voor 2 euro in een restaurant, nu ben je vijf keer zoveel kwijt voor een broodje bij de snackbar!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.