Respect voor de krantenlopers

November 24th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Eigenlijk zou ik vanavond naar een ledenraadpleging van m’n vakbond in de Jaarbeurs moeten, maar hoewel ik wel van plan was te gaan blijf ik toch thuis. Het idee dat ik, als ik daarheen zou gaan, pas na middernacht thuiskom, en er toch alweer om 5 uur een wekker afloopt, samen met al die andere dingen die ik al eerder had willen, moeten of kunnen doen maakt da’k ervoor heb gekozen vanavond thuis te blijven. Zonder mij wordt dat najaarsakkoord ook wel goedgekeurd. Feitelijk is dat ding begin deze maand zelfs al goedgekeurd. Er wordt alleen een officiele bekrachtiging door de achterban gevraagd..

Ik voel me moe, heb pijn in m’n schouders en m’n hoofd is ook al niet meer helemaal helder. Inderdaad; da’s gewoon een herfstkwaaltje, maar dat maakt het niet minder vervelend.
Echt, ik krijg steeds meer respect voor al die krantenbezorgers, bouwvakkers en vrachtwagenchauffeurs die alke dag achterlijk vroeg op moeten staan.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.