Move your ass

November 20th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Aha.. tegen het advies van de Raad voor Cultuur in mag De Nieuwe Omroep, net als bejaardenomroep Max, in september 2005 echt uit gaan zenden. Prettig, want beide omroepverenigingen hebben mijns inziens wel degelijk iets toe te voegen aan het publieke bestel.

Met een beetje geluk komt het experimentele MoveYourAss.tv over niet al te lange tijd dus echt op TV, en dat lijkt me niet verkeerd want dat hele gebeuren heeft wel erg veel geld gekost voor iets dat tot nu toe alleen via het internet te bekijken is geweest.
Ik heb daar (inmiddels ook al meer dan een jaar geleden) verhalen over gehoord van dit ventje (en ik snap nog steeds niet dat er mensen zijn die hem en mij niet uit elkaar kunnen houden, maar okee..) en wat er aan het maken van die docu’s vooraf is gegaan klinkt toch behoorlijk indrukwekkend.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.