Homo 100

October 21st, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Voor de allerlaatste keer zal deze vrijdag de Homo 100 uitgezonden worden. Na jaren en jaren komt aan dit initiatief van Ruud de Wild een einde; voor de laatste keer in de geschiedenis zal 3FM een dag lang tenenkrommend foute muziek laten horen.

Ik heb de verleiding kunnen weerstaan de serene witte achtergrond van de gehele pagina voor een dag te wijzigen in de een of andere nichterig roze zuurstokkleur. Dat lijkt me nogal overdone, dus ik steek geen poot uit naar die hele flikkerse bende ;)
Wel heb ik op internet een testje gedaan, en het lijkt erop dat het tijd wordt m’n abonnement op de Playboy op te gaan zeggen.

Geef pootje!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.