TV-tip

October 7th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Wie vanavond behoefte heeft televisie te kijken; om 22:25 op Nederland 1 komt Rondom Tien, alwaar ze ‘t vanavond gaan hebben over die hele problematiek over VUT, prepensioen en het gebrek aan solidariteit tussen generaties, en het feit dat vakbonden zich op dit moment alleen inzetten voor babyboomers.

Over deze hele problematiek heeft Rob Oudkerk gisteren nog een steengoede column gewijd, en op 10 juni had ik er zelf al iets over geschreven, naar aanleiding van de aktie waarbij we als CNV Jongeren Doekle Terpstra hadden gegijzeld. Helaas heeft die aktie van begin juni niet veel uitgehaald, buiten het feit dat Doekle nu wel mooie sier loopt te maken met wat hij ‘mijn kinderen’ noemt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.