Rechts klikken

August 1st, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Tot vandaag stond het fijne tagje <base target=”_new”> in de head van de source van m’n index.php
Dat stukje tekst zorgde ervoor dat links in een nieuw te openen scherm geopend werden. Klinkt leuk, maar ik durf niet te zeggen dat ik tevreden was over hoe het werkte. Het maakte de hele zooi eerder rommeliger dan overzichtelijker.
Dat leek me een goede reden dat stukje code te verwijderen.

Met andere woorden; wie hier vanaf vandaag op een linkje klikt, zal wat vaker op de back-knop in z’n browser moeten klikken. Linkjes aanklikken met de rechter muisknop en ‘Open Link in New Window’ werkt ook, en nog praktischer is het om ergens een RSS-reader vandaan te toveren en daarin deze RSS-feed te openen.

Voor de volledigheid heb ik m’n feedje door laten lichten, en hij werkt!
[Valid RSS]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.