Nieuw speeltje

June 29th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Gisteren heb ik toch maar eens in zo’n memorystick die ook audiobestandjes af kan spelen geinvesteerd.
Best een leuk apparaat, al moet ik daar wel weer aan toevoegen dat de bediening een beetje wennen is, het geluidsniveau, ook in de maximale stand, niet voldoende is om bijgeluiden in, bijvoorbeeld, de trein te overtstemmen, meer geheugen dan de nu gebruikte 128 MB zou niet verkeerd zijn, het apparaat wou zichzelf eerst M: noemen, terwijl die schijf al in gebruik is en de geintegreerde radio valt ook tegen.

Jazeker; op de verpaking staat dat dit apparaatje gebruikt kan worden als FM-radio. Dat maakt hem grofweg zo’n 10 euro duurder dan een soortgelijk apparaatje (bij Media Markt. De mijne komt van Office Centre). Helaas blijkt de radiofunktie verborgen te zitten in dat eivormige dingetje in het snoer, en niet geintegreerd in dat andere appartaatje. Jammer, want een dergelijk soort radio had ik al (oranje ding, links op op onderstaande foto)
Toch zal ik er niet rouwig om zijn dat ik dit appraatje heb aangeschaft. Het is al bewezen dat USB-drives op de meest onverwachte momenten erg praktisch kunnen zijn. Helemaal als ze ook nog eens in staat zijn een stukje muziek ten gehore te brengen.

Het eerste stukje muziek dat ik met onderstaand apparaatje heb afgespeeld was trouwens Acid For Nothing van 1200 Micrograms.

rechts het memorystick-ding, helemaal links het radioding da'k ooit van de Rabobankgroep heb gekregen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.