Het is van metaal en vliegt voor de zon. Rara, wat is dat?

June 24th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Dat ze in Slovenie meer doen dan brommers en muziek maken, bewijst Tomáš Maruška. Tijdens de venusovergang van twee weken geleden, is hij erin geslaagd tegelijkertijd venus en de ISS voor de zon langs te zien gaan, en een filmpje van die gebeurtenis online te zetten.
Een verduidelijking van wat je nou precies ziet in dat filmpje, vind je hier.

De Duitser Jens Hackmann heeft een heel ander metalen object voor de zon gezien, tijdens de venusovergang. Hij zag een vliegtuig, en ook hij is in staat gebleken daar een filmpje van op z’n site te gooien.

ISS, Venus en de zon

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.