Schumacher

June 20th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Tsoow.. Die klap van Ralf Schumacher was echt smerig! Zo’n klap in z’n nek, en daarna duurt het ook nog eens een eeuwigheid voor er eindelijk iemand bij em is. Ran-zig! Ik was gewoon kwaad op dat moment. Waarom moest dat nou zo lang duren? Die kerel blijft echt niet voor z’n lol bewegingsloos in z’n auto zitten.

Wel lief om te zien dat broertje Michael elke keer dat ie langs het wrak van z’n broertje reed even opzij keek, en ja, dat ie het ook nog eens presteert om ondanks dit alles het bovenste plankje van het ereschavot te pakken is alleen maar mooi.
Dat Ralfje niks gebroken heeft, maar wel alles gekneusd is allesbehalve mooi, al had hij er met gemak een stuk slechter aan toe kunnen zijn.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.