Klopt dit wel?

May 1st, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Hier staat een IQ-testje die redelijk schijnt te kloppen. Toch komt er een hogere score uit dan bij het BNN-TV-testje, en de onderstaande uitslag verbaast me, omdat ik op school nooit goed ben geweest in wiskunde.
Ook vervelend dat je moet registreren voor je de uitslag te zien krijgt, en ze proberen ook nog eens een of ander rapport te verkopen waarin je kunt lezen wat er verder uit het afgenomen testje is gekomen.
Gek genoeg ben ik best wel een beetje nieuwsgierig naar de inhoud van dat rapportje.

Congratulations, christiaan!
Your IQ score is 131

This number is based on a scientific formula that compares how many questions you answered correctly on the Classic IQ Test relative to others.

Your Intellectual Type is Visual Mathematician. This means you are gifted at spotting patterns both in pictures and in numbers. These talents combined with your overall high intelligence make you good at understanding the big picture, which is why people trust your instincts and turn to you for direction especially in the workplace. And that’s just some of what we know about you from your test results.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.