The World According to BNN, deel twee

April 14th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Alweer ben ik naar een opname van TWATBNN geweest, en deze zal donderdagavond uitgezonden worden op Nederland 2.
Dit keer was ik supporter van de Jongerenorganisatie Beroepsonderwijs, en werd er gespeeld tegen de Jeu de Boules-bond. Jawel.

Opvalled; van te voren werd van iedereen gevraagd aanwezig te zijn in kleding zonder leesbare merken. Een shirt met een capsaicine-molecuul is dan een logische keuze.
Dit maakt het wel opvallender dat de hoofdpersoon in een van de vertoonde filmpjes een schitterend Jovink-shirt draagt, terwijl ie op tweede paasdag een meubelboulevard bezoekt.

Genant momentje voor mij; tijdens het opnemen van het leaderfilmpje liep de een of andere cameraman recht op mij af, en om de een of andere reden kon ik niet anders dan recht in de camera kijken (als op straat of in de kroeg iemand zo dichtbij komt staan vraag je je tenslotte ook af wat ie wil). Later bleek dat ik hem heel blij zou hebben gemaakt als ik m’n lege bierglas op tafel had gezet en was gaan klappen. Zo blijkt dat je het ook als klaprund verkeerd kunt doen.
Gelukkig is daar na de montage niks van overgebleven.

Hoewel je tijdens de opnames geen foto’s mag maken ben ik toch met een dertigtal foto’s thuisgekomen. Een aantal daarvan zijn hier geplaatst. Maar ja.. de ene foto is de andere niet, natuurlijk.

VLNR; Bridget, ondergetekende en een paar Jeu de Boule-spelers

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.