Het droomhotel

March 23rd, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

En weer hebben de lui van Klikbonus iets vaags bedacht. Dit keer geen warrig onderzoek, maar echt iets grappigs.
Een site met de naam Droomhotel. Helemaal vormgegeven in Flash, en het ziet er nog echt als een hotel uit ook nog.
Grappig, en vast en zeker erg aantrekkelijk voor getrouwde kerels die eigenlijk graag af en toe een avond door zouden willen brengen met een jong dingetje in een ruime hotelkamer waar het bed net is opgemaakt en de minibar nog vol zit.

Nadeel van de site is dat je onverbiddelijk tegen een betaalpoortje aanloopt als je in een beetje in het hotel rond gaat te lopen. Nog voor de bezoeker een idee heeft wat ie kan verwachten als ie inbelt.
Natuurlijk is het ontwikkelen van een site erg duur, en is bandbreedte goud waard. Het zal niemand verbazen dat ze dat graag terug willen verdienen, maar wat hier nu staat is een winkel waar je al moet betalen voor je de etalage voorbij bent gelopen.

Hoe het dan wel moet? Ehm… het zou al een verbetering zijn als die schaars geklede dames in de gang en achter de balie aanspreekbaar zouden zijn. Een virtuele folder bij de receptie met screenshots, vergelijkbaar met de foto’s van kamers die ze je bij een echt hotel kunnen laten zien, zou ook wat schelen.
Dan wordt de keus om in te bellen al gemaakt bij de receptie, en eigenlijk is dat wel een logische plaats om te beginnen met betalen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.