Waarom nou?

March 16th, 2004

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Volgens mij had niemand last van die lui.
Een schattig Deens vrijstaatje wordt ontruimd
(Van de ontruiming staat filmpje online)

One Response to “Waarom nou?”

  1. madeleine Says:

    Hi Christiaan!
    Vorig weekeind nog door Christiana gelopen. Overal grote borden dat je niet mag fotograferen. Dat druiste tegen mijn natuur als fotograaf in, en toen ik een biertje wilde drinken in een cafe aldaar, bleek waarom. Ik kon geen bier drinken, want het was een non-alcoholisch cafe (lees ouderwetse Amsterdamse coffee-shop), en de straat (pusher\’s street= Dealer straat) stond vol met uiterst illegale verkopers van softdrugs. Christiana is een prachtig stuk Kopenhagen, waarvan ik hoop dat het nog lang blijft bestaan. Zonder al te veel invallen van de politie.
    Groetjes!
    Madeleine

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.