Kerstpakket

December 30th, 2003

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Pinda’s oliebollenbeslag, compleet met rozijnen, poedersuiker en porceleinen schaal, koffie, thee, lange vingers, mousserende droge witte wijn en een postcodelot.
Vandaag heb ik in Utrecht m’n kerstpakket van de CNV Jongeren opgehaald. Viel nog niet mee het CNV-gebouw binnen te komen; blijkbaar was de receptioniste op vakantie.
Gelukkig bestaat er nog zoiets als een leveranciersingang. De presentielijst tekenen kan ik zelf ook wel.
Geweldig, zoveel verwennerij in ruil voor een beetje bestuurswerk.

Niet m’n eerste kerspakket van dit jaar. Randstad heeft me een flesje rode wijn gegeven, twee dagen nadat ik me er in had geschreven, na elf uurtjes werk.

Het ebdrijf waar ik tot november gewerkt heb heeft een tijdje terug een kerstkaart gestuurd. Eigenlijk is al die aandacht aan het eind van het jaar best fijn.

nee, deze foto verdient geen schoonheidsprijs, maar het geeft wel een impressie van wat me woensdagavond te wachten staat. Er zit niet veel anders op dan achter de frituurpan te kruipen om oliebollen in elkaar te draaien

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.