Canberra

November 27th, 2003

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Na een verplicht rondje Melbourne (Hard Rock Cafe en dat soort zut) en een nachtelijke acht uur durende busreis zit ik nu in de niet zo bruisende hoofdstad Canberra. Half zo groot als Amstedam, maar een heel stuk saaier.
Deze stad is niet ontstaan maar ontworpen, en eerlijk gezegd ziet het er ook best aantrekkelijk, schoon en parkachtig uit. Veel kunst en monumenten, en het is bijna lachwekkend op de publieke tribune van het parliament te gaan zitten. De parlementariers hier lopen elkaar gewoon uit te schelden!

Heel erg stoer hier is Wig & Pen, een huisbrouwerij/cafe. Geweldige speciale bieren. Lekker.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.