Ontbijt

November 22nd, 2003

N.B. Deze post is van het oude systeem, ik sta vanwege die reden niet garant voor het kloppen van werkende en goed gevormde plaatjes, links (intern en extern) en andere van dat soort zaken

Het mag dan wel koud zijn, hier, het laatste deel van die vlucht van gisteren was een stuk prettiger dan het begin.
Geweldig gegeten op Kingsford Smith International. Een of ander grillrestaurant naast een wokzaakje, dat weer naast een Hungry Jack’s (met het oude logo en de oude pay off van Burger King) zat.
Ideaal. Als je besteld hebt krijg je een pager en kun je vast gaan zitten en wat drinken. Tegen de tijd dat het eten klaar is begint die pager te trillen en te piepen en kun je terug naar de balie.
Fijn eten ook, zo’n barbecued Aussie breakfast. Worstjes, gebakken spek, gebakken ei (waarvan het eigeel nog lekker drilt), champingnons en een fijn bakje barbecuesaus.
Beenruimte in het vlieguig van Sydney naar Melbourne was ook zwaar okee. Geweldig veel ruimte (maar geen catering en ook geen films.. hoeft ook niet op zo’n kort stukje). Als alle 747’s van Qantas zo zijn ingericht zie ik het zondagavond helemaal zitten.

One Response to “Ontbijt”

  1. Slavica Says:

    Ik ben blij dat jij ook Qantas goed vindt. The best airline of all times. Tenminste voor mij. En cooked breakfast hebben ze van de Engelsen gehouden. Lekker hoor!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.