Afghan Tribal Arts

August 28th, 2017

28 augustus. Het begint inmiddels haast normaal te worden een rondje te lopen door de binnenstad van Paducah. Mijn oog valt op een haast onopvalend briefje waarin wordt opgeroepen een mail te sturen bij interesse in de officiƫe opening van Afghan Tribal Arts, een winkel die vooral handgemaakte Afghaanse sieraden en tapijten wil gaan verkopen. De opening is gepland voor 13 september, en dan heb ik al plannen; ik ga die dag stamppot eten in de brouwerij van Grolsch tijdens de lancering van de Gerijpte Herfstbok.

Natuurlijk is er nog een volgend lokaal eettentje te ontdekken; Fat Moe’s Bar & Grill. Inderdaad geen hoogstaande kookkunsten, maar wie van gegrilld, gebakken of gefrituurd voedsel houdt kan hier prima uit de voeten.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.