Krijtbord

August 22nd, 2017

22 augustus 2017. The morning after. Eigenlijk helemaal geen speciale dag. Ik breng de dag door in Paducah, met een stevige stapel pannenkoekjes van IHOP als ontbijt en een bezoekje aan brouwerij Dry Ground later op de dag; deze blijken ook een bier gebrouwen te hebben ter gelegenheid van de zonsverduistering. Umbra. Een donker bier met een uitermate plezierige smaak. De belofte is al gedaan om deze in 2024 opnieuw uit te brengen. Het krijtbord aan de muur dat het eclipsfeest van gisteren aankondigde telt nu opnieuw af, en kondigt, nu al, het eclipsfeest van 2024 aan. Desgevraagd wordt inderdaad bevestigd dat het de bedoeling is dat de komende zes jaar zo te houden en op dit krijtbord de dagen af te tellen tot 2024.

One Response to “Krijtbord”

  1. Krizzz.nl » Blog Archive » Midtown Market Says:

    […] nieuwsgierig of de mensen van Dry Ground woord hebben gehouden, dus ik ga weer eens kijken naar het krijtbord waarop ooit hun vorige eclipsfeest stond aangekondigd, en die nu is getransformeerd naar een […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.