Naar memphis

August 15th, 2017

15 augustus vertrek ik naar het westen, na een fijne lunch bij Old Black Bear en een kopje koffie met een ijsje bij de naastgelegen snoepwinkel aan Main Street in het voorstadje Madison. Na een plezierige trip door Alabama, Mississippi en een klein stukje Tennessee kom ik aan in Nashville. De stad die de twijfelachtige reputatie heeft nog gevaarlijker te zijn dan Chicago, maar vooral bekend door het landgoed van Elvis. Graceland. Ik heb een bed gereserveerd op een slaapzaal in een jeugdherberg in de hippe wijk Cooper-Young. Ondanks de chaotische ontvangst en het chronische gebrek aan stopcontacten een plek waar het heel prima uit te houden is. Wie zich geroepen voelt mag zich zelfs ontfermen over corveetaken. Dat heeft iets nostalgisch.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.