onverrichter zake

November 25th, 2010

Terug in Nederland waren er gisteren in een aantal gemeenten gemeenteraadsverkiezingen. Ondanks dat ik vooraf bij mijn gemeente een volmacht heb aangevraagd voor iemand anders heb ik helaas geen gebruik kunnen maken van mijn democratisch recht.
Vandaag is het wel gelukt bij daglicht de eilanden Sanibel en Captiva te bezoeken, en op het laatstgenoemde eiland heb ik de zon in de zee zien zinken. Mooi. Daarna taart gekocht bij de Bubble Room. Daar was ‘t druk; je kunt echt merken dat het toeristenseizoen is begonnen. Al die lawaaiige bleke lui… ew…

Het niet meer zo verrassende nieuws van de NASA maakte me blij dat ik niet op zaken vooruit ben gaan lopen door een latere terugvlucht te regelen. Had ik dat gedaan, dan zou ik nu heel erg zuur zijn want de lanceerdatum voor de Discovery is verzet naar niet eerder dan 17 december. Ze doen maar… ik ga morgen lekker in m’n T-shirtje naar het vliegveld en ga thuis boerenkool eten en Sinterklaas vieren. Volgend jaar een herkansing? Wie weet…

One Response to “onverrichter zake”

  1. Inge Says:

    Hee broertje! Tot snel dan maar!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.