99 procent serieus

February 16th, 2009

Een mijlpaaltje. Vanmorgen heb ik voor ‘t eerst m’n autootje wat verder Duitsland ingestuurd. Er staat bijna tienduizend op ‘t klokje, dus bijna ingereden. Zorgvuldig en liefdevol, zoals je van mij kunt verwachten. Tot vandaag was hij nog nooit boven de honderdvijftig geweest. Laat staan 160. Nu, geheel legaal, dus wel. Nu moet ‘t kunnen, en nu mag het nog.. Opvallend hoe soepel en koersvast ie nog blijft dergelijke snelheden. Nog geen trillinkje.. Echt een genot om mee te cruisen.

Wat een stuk minder is… Afgelopen weekend zag ik een stille getuige op m’n portier van wat ongetwijfeld de onzachtzinnige ontmoeting met de deur van een witte bestelbus is geweest. Er stond geen naam bij, hoogstwaarschijnlijk omdat ‘t maar een heel klein beschadiginkje is, maar jammer is het wel.

One Response to “99 procent serieus”

  1. Pieter Says:

    Welke auto heb je dan? Altijd leuk om even te cruisen in duitsland.

    Groet,
    Pieter
    Groupon Amsterdam

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.