Hollandse muziek?

December 7th, 2008

Het gebeurt wel vaker dat met ‘Holland‘ een groter gebied wordt bedoeld dan je in eerste instantie zou verwachten. Dat went.
Zo kijkt niemand er raar van op als niet alleen Rotterdammer Johnny Hoes, maar ook Enschedeër Thomas Berge als Hollands artiest wordt gezien, en daar zal vast niemand wakker van liggen. Toch vraag ik me af of Belg Eddy Wally en Duitser Dennie Christian onderstaande banner kunnen waarderen…

Hollandse muziek...

2 Responses to “Hollandse muziek?”

  1. jelmer Says:

    Er wordt heel duidelijk gezegt “met hollandse muziek het jaar uit” i.p.v. “met hollandse artiesten het jaar uit”. Een duitser of belg, of zelfs een spanjaard of eskimo, kan best hollandse muziek maken. Immers het enige wat je er voor hoeft te doen is dronken raken ;-P.

  2. Krizzz.nl Says:

    Da’s 100% waar. Net als de Hollandse gebakkraam. Als het recept maar wordt gevolgd, maakt het niet uit wie de oliebol in het vet legt. Maar toch… is zo’n avond wel leuk als Eddy Wally en Dennie Christian niet respectievelijk Cherie en Rosamunde ten gehore kunnen brengen?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.